About crema antirid pentru fata

Wiki Article

Daca doriti sa va imbunatatiti sanatatea pielii, iata ingredientele pe treatment le doriti in cremele, serurile si lotiunile voastre antirid:

Vichy va utiliza datele tale personale pentru a-ți trimite comunicări personalizate care conțin oferte și noutăți pe baza informațiilor pe care le poți împărtăși cu noi, inclusiv caracteristicile tale de frumusețe și vârsta, precum și pentru analize bazate pe interesul legitim.

Cu acest produs nu numai ca aveti grija de pielea dvs, dar aveti grija si de mediul inconjurator. Pastrati recipientul din plastic reciclabil pentru a reincarca cu reumplere ecologica si pentru a minimize consumul de plastic cu aproape ninety%. Planeta si buzunarul tau o vor observa.

Tehnologia Multi-Rigidity este conceputa pentru a intari aspectul pielii in timp ce aceasta este cea mai receptiva.

De asemenea, retineti ca, cu cat sunteti mai in varsta, cu atat exfoliantii si scruburile pe treatment ar trebui sa le utilizati sunt mai blande. In timp ce esti tanar, pielea ta se poate recupera mai usor in urma daunelor provocate de aceste tratamente chimice abrazive.

Dispunand de un amestec rafinat din cel mai bun Extract de caviar si ingredientul minune de umiditate, acid hialuronic, crema Von Baroness antirid hidrateaza si hraneste eficient pielea.

Spre deosebire de alte ingrediente treatment lasă pielea uscată dacă nu sunt folosite corect, acidul lactic contribuie în mod all-natural la hidratarea pielii. Este recomandat să îl folosești împreună cu o cremă cu SPF pentru a crește fotosensibilitatea pielii. 

Alegerea unei creme antirid poate fi o sarcină cu adevărat dificilă, pentru că există o varietate uriașă de produse și prețuri.

The Moisturizing Product de la brandul top quality La Mer se numără printre cele mai bune creme hidratante treatment hrănește pielea în profunzime și lessen vizibil liniile good și ridurile. Printre ingredientele sale principale se numără elixirul Wonder Broth, obținut din alge de mare bogate în nutrienți și ingrediente pure, care are proprietăți de vindecare asupra celulelor pielii.

În funcție de vârsta la treatment decideți să folosiți creme antirid, va trebui să alegeți un produs despre adaptat nevoilor tenului dumneavoastră, nevoi ce sunt cu siguranță diferite în funcție de segmentul de vârstă. Majoritatea producătorilor și distribuitorilor de creme antirid Guysționează pe ambalaj sau în descrierea produsului segmentul de vârstă căruia i se adresează și ar trebui să țineți cont de acest lucru.

Mod de aplicare: Pregatiti-va pielea prin curatare temeinica. Odata ce pielea este uscata, aplicati crema de zi uniform, masand in cercuri mici. Pentru cele mai bune rezultate, utilizati in combinatie cu alte produse de ingrijire a pielii din gama Q10.

Estenta este realizata din extract de melci, pentru a mentine pilea hidratata pe tot parcursul zilei, si ajuta pielea sa isi recapete vitalitatea. Este potrivita pentru orice idea de 10.

Crema hidratanta cu acid hialuronic si tripeptide treatment ajuta la reducerea vizibila a ridurilor si la imbunatatirea tonusului si texturii pielii. Textura usoara si non-grasa. Absorbtie rapida.

Acid glicolic – Acidul glicolic este un exfoliant chimic derivat din trestia de zahar si este prezent intr-o gama larga de alimente. Poate ajuta la cresterea productiei de elastina si colagen in piele, prevenind ridurile si liniile de varsta care devin mai proeminente pe masura ce imbatranesti. In plus, poate elimina celulele moarte de pe suprafata pielii si poate netezi pielea.

Report this wiki page